sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Tytöttelyä

Nyt se tytöttely ja pojittelu loppuu, päättivät kouluviranomaiset. Koululaiset ovat tästä lähin henkilöitä. Unohda tyttöjen ja poikien liikka ja kässä ja eri vessat. Opettaja, älä komenna, että tähän tyttöjen, tähän poikien jono vaan pistä riviin vain henkilöitä.
Mummo kauhistuu. Jos opetusviranomaisten suunnitelma toteutuu, nämä nyt koulua käyvät ikäluokat astuvat aikuisuuteen, josta sukupuolten välinen ero on häipynyt. Ei ole miesten- ja naistenhuoneita, ei kaupoissa eri osastoja miesten ja naisten vaatteita varten. Laarissa ovat sekaisin miesten kalsarit ja naisten vaaleanpunaiset pikkuhousut. Ei ole leluja tytöille (nukkeja ja poneja) ja pojille (autoja, kaivinkoneita ja junia). Kahvinkeitto firmoissa kuuluu henkilöille, samoin kodeissa sulakkeitten vaihto ja kiljuvien ovensaranoitten rasvaus.
Jos Putin vielä on vallassa, Suomen on ylläpidettävä armeijaa. Monet menevät Inttiin, sillä se tarjoaa melkein vuoden mittaisen työrupeaman tässä pätkätöitten maassa. Kun sotilasvalaa vannotaan, päänsä paljastavat ovat puoleksi pulipäitä, puoleksi poninhäntäisiä. Mitä sukupuolta ovat, sitä ei enää saisi selville DDR:n urheilujohtokaan, eikä Trump jouda muilta kiireiltään tekemään tarkastusta.

Mummo Mutikainen tykkäsi enemmän tyttöjen ja poikien maailmasta. Hän ei voi unohtaa kaikkia elämänsä ihania poikia ja miehiä. Nyt niiltä on riisuttu sädekehä ja miehisyyden hohto. Clark Gable on pelkkä henkilö, ja niin on Tapio Rautavaarakin. Ja oli se tytöttelykin mukavaa.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti