perjantai 29. syyskuuta 2017

                               Julkkiselämän uutiset

Mummo saa nipun vanhoja aikakauslehtiä. Niitä selaillessaan hän huomaa olevansa totaalisen tietämätön kaikesta mikä Suomessa on tärkeää.
Ensimmäiseksi hän lukee ihmeparantumiset, sillä sairaudet ovat mummoihmisten kiinnostuksen kohde numero yksi. Missä heitä kokoontuu, siellä alkaa sairauksien selvittely. Mummo on saanut kokoontumisista niin vankan alan tietämyksen, että voisi ryhtyä valelääkäriksi.
Mutta nyt siis tietoa tulee lehdistä. Ne ovat kauhoneet sairauksien pohjattomasta aihelaarista lukijoitten iloksi kummallisia vaivoja, vikoja, tapaturmia, tauteja, vammaisuuksia ja muita kremppoja. Yhteistä niille kaikille on, että niistä on sitkeän yrittämisen kanssa parannuttu. Yksikään tarina ei pääty sanoihin ”Voi perhana, pitääkö minun nyt tällaisen takia heittää henkeni!”
Toinen tyhjentymätön laari on julkkisten rakkauselämä. Mummo ei ole tähän päivään mennessä tiennyt mitään ihmisistä nimeltä Tauski, Jasmin Mäntylä, Johanna Tukiainen, Tape, Tiina Jylhä tai huutokauppakeisari. Matti Nykäsen hän sentään tietää ja iloitsee siitä, että Matin liitto viimeisimmän vaimon kanssa on kestänyt jo yhdeksän vuotta. Muut vaihtavat ensin pusuja ja sitten muutaman vuoden päästä paria. Elämme siis vaihdantataloudessa.

Jokaisen lehden lopulla on pari aukeamaa julkkiksista joissakin avajaisissa tai lopettajaisissa. Lehdet arvostelevat kuvattavien vaatetuksen ja meikin ja kertovat, kuka juuri nyt on kenenkin kanssa. Hyvin tärkeää on tällä hetkellä valistaa lukijaa homoasioissa. Nyt siis mummokin tietää missä mennään. Kiitos kuuluu yksinomaan niille lehdille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti